Connect with us

SKUPINSKI DEL

Dušan Podpečan strokovni komentator ŠD Šport za EP 2020!

Nekdanji slovenski reprezentančni vratar Dušan Podpečan bo v času evropskega rokometnega prvenstva deloval kot strokovni komentator rokometnega portala ŠD Šport in samo za vas tedensko objavljal kolumne o dogajanju s prvenstva.

Portal ŠD Šport v okviru rokometnega EP na Švedskem, Norveškem in v Avstriji pripravlja podrobne analize predstav slovenskih reprezentantov s prvenstva, obenem pa bo v družbi Dušana Podpečana komentiral celotno dogajanje na turnirju stare celine.

Video pogovore bomo v živo prenašali na naši Facebook strani. Prvi pa bo že na sporedu v četrtek, ob 13. uri. Podpečana šele prvič po koncu igralske kariere čaka takšen zanimiv izziv, ki ga je z veseljem sprejel. Obenem nam je s pomočjo zavoda Šport Ljubljana uspel zagotoviti snemanje pogovorov v legendarni Hali Tivoli, ki je med drugim leta 2004 gostila evropsko rokometno smetano.

Prav Podpečan je bil takrat člane zlate generacije, ki se je v Tivoliju veselila srebrne medalje na EP. V preteklosti je izkušeni štiriinštiridesetletnik branil barve Celja Pivovarne Laško in bil dolga leta vratar koprskega Cimosa. Za slovensko izbrano vrsto je zbral kar 146 nastopov.

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

http://bit.ly/SD-sport-vranjes

Naroči se na E-NOVICE

* indicates required
Advertisement

More in SKUPINSKI DEL