Connect with us

DRUGI DEL

Ljubomir Vranješ: “Navdušen sem nad tem, kar moji varovanci počnejo”

Foto: Slavko Kolar/ŠD Šport

Slovenska rokometna reprezentanca si je, kljub porazu proti Norveški zagotovila drugo mesto v skupini in tako napredovala v polfinale evropskega prvenstva.

Varovanci Ljubomirja Vranješa so že pred tekmo izvedeli da so se (zaradi poraza Madžarske proti Portugalski) uvrstili v polfinale. A kljub temu želeli premagati Norveško. Do dodatnih minut so tokrat prišli igralci, ki so do sedaj manj igrali. Med njimi tudi Mario Šoštarič, ki je po tekmi za portal RZS povedal: “Že pred tekmo smo se razveselili zmage Portugalcev. Tekmo smo začeli povsem sproščeno, priložnost za igro so dobili manj obremenjeni igralci. Super, to je to. Gremo v polfinale po finale. Med uvodnim ogrevanjem smo se kar vrnili v slačilnico, kjer smo se objemali in čestitali drug drugemu za prigarani polfinale. Po vrnitvi na igrišče ni mogel izginiti nasmeh z naših obrazov, zaslužili smo si takšno sproščeno tekmo, na vseh minulih smo močno garali.”

Ljubomir Vranješ, ki je slovensko reprezentanco prevzel le nekaj dni pred pripravami, je bil upravičeno ponosen na svoje fante: “Ekipa si je to zaslužila, dolgo časa se je borila in trudila za to. Z besedami ne morem opisati svojih občutkov, a sem navdušen nad tem, kar moji varovanci počnejo na Švedskem.”DRUGI DEL EP 2020 (SKUPINA II, Malmo):

Sreda, 22. januarja, ob 18.15:
Norveška
– Slovenija 33:30 (14:13)

Ob 16.00:
Portugalska – Madžarska 34:26 (16:14)

Švedska – Islandija 25:32 (11:18)

LESTVICA SKUPINE II:

      
Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

http://bit.ly/SD-sport-vranjes

Naroči se na E-NOVICE

* indicates required
Advertisement

More in DRUGI DEL