Connect with us

SKUPINSKI DEL

Dean Bombač: “Danes smo pokazali, da smo veliki.”

Foto: Slavko Kolar/ŠD Šport

Slovenska moška rokometna reprezentanca je na evropskem prvenstvu prišla do druge zaporedne zmage.

Tokrat so varovanci selektorja Ljubomirja Vranješa premagali domačine oziroma domovino našega selektorja. Slednji je bil navdušen nad svojimi varovanci: “To je bila težka in dobra tekma. Ekipi sta prikazali odlični obrambi. Tudi vratarja sta bila izvrstna. Zelo sem ponosen na igralce in na to, kako so igrali. Na splošno sem lahko izjemno zadovoljen,” je za STA povedal med Slovenci že priljubljeni Ljubo.

Dean Bombać, ki je bil s petimi zadetki izbran za najkoristnejšega (MVP) igralca tekme, je bil, tako kot selektor, vesel predstave svojih soigralcev in za STA dodal: “Danes smo pokazali, da smo veliki. V naši ekipi imamo deset ali enajst igralcev iz najboljših evropskih klubov, ki so navajeni tovrstnih tekem. Lepo je, ko zmagaš na gostujočem igrišču pred 12.000 gledalci in greš dobre volje v garderobo.”

Ponovno, kot na prvi tekmi, je v vratih blestel Klemen Ferlin, ki je po srečanju za STA povedal: “Za nami je težka tekma. Švedska je odlična ekipa, ki je igrala v sijajni atmosferi. Pred obračunom smo si rekli, da bomo naredili vse za uspeh in to nam je, poleg nekaj športne sreče, prineslo zmago.”

EP 2020, Četrti tekmovalni dan
Skupina F
Švedska – Slovenija 19:21 (9:10)
več o tekmi

LESTVICA:

          
Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

http://bit.ly/SD-sport-vranjes

Naroči se na E-NOVICE

* indicates required
Advertisement

More in SKUPINSKI DEL